Regionálne disparity a konkurencieschopnosť regiónov Slovenska - Rajčáková, Eva
Regionálne disparity a konkurencieschopnosť – teoretické východiská. Vytvorenie podmienok pre rast regionálnej konkurencieschopnosti ako cieľ kohéznej politiky a národných regionálnych politík. Konkurencieschopnosť regiónov Slovenska. Indikátory regionálnej konkurencieschopnosti podľa krajov Slovenska. Sociálno-ekonomická úroveň okresov SR.