Postoje miestnej samosprávy a podnikateľov k partnerskej spolupráci a príklady dobrej praxe - Hamalová, Marta
Stratégie regionálneho rozvoja a úloha partnerstiev pri napĺňaní stratégií rozvoja regiónov a obcí. Výsledky výskumu o partnerskej spolupráci uskutočňovanej na miestnej úrovni (Trenčiansky, Prešovský a Žilinský kraj) spracované na základe postojov podnikateľov a predstaviteľov miestnych samospráv. Príklady dobrej praxe: viacsektorové partnerstvo pôsobiace v mikroregióne Cedron, partnerstvo sociálnej inklúzie Šariš, občianske združenie ALMA.