Evropeizace programatiky bulharských a rumunských politických stran - Smrčková, Markéta
Politologický pojem „europeizácia“. Analýza vplyvu Európskej únie na politiky Rumunska a Bulharska. Prehľad rumunských a bulharských politických strán a ich programového zamerania.