Reforma britské obranné politiky v roce 2010: její příčiny a strategické důsledky - Vilímek, Petr
Transformácia britskej obrannej politiky po konci studenej vojny. Londýnsky summit a ďalšie prehĺbenie britsko-francúzskej obrannej spolupráce. „Zvláštny vzťah“ s USA.