Energetická politika ČR v rozhodování politických stran: agregace a artikulace zájmů z hlediska jejich intenzity a konzistence - Černoch, Filip
Energetika a energetická bezpečnosť v Českej republike. Postoje a správanie politických strán pri príprave a schvaľovaní dlhodobých koncepcií českej energetiky.