Sociálna kvóta a sociálny rozpočet vo vybraných krajinách ako ukazovateľ vývoja sociálno-ekonomického systému - Jakab, Katarína
Členenie sociálnych výdavkov. Sociálna kvóta ako významný ukazovateľ, ktorý odráža úroveň sociálnej ochrany v danej krajine. Vývoj sociálnej kvóty v skúmaných krajinách za obdobie 1995-2009. Vývoj indexov rastu sociálnej kvóty. Vývoj sociálneho rozpočtu vo vybraných krajinách (1995-2009). Vývoj indexov rastu sociálneho rozpočtu. Slovensko ako štát s najvyšším sociálnym rozpočtom spomedzi všetkých skúmaných krajín.