Regionální konkurenceschopnost, prosperita a dynamika rozvoje - jejich smysluplnost v kontextu politiky hospodářské a sociální soudržnosti EU - Boháčková, Ivana
Definícia a porovnanie významu pojmov: konkurencieschopnosť regiónov, prosperita regiónov a dynamika regionálneho rozvoja. Konkurencieschopnosť, prosperita a dynamika rozvoja regiónov ČR NUTS II - vybrané aspekty. Dynamika vývoja HDP/obyvateľa v období 1995-2009. Vývoj miery nezamestnanosti za NUTS II (1999-2008).