Komparace kohezní politiky České republiky, Maďarska, Polska a Slovenska - Janečková, Ivana
Regionálna politika EÚ na programové obdobie 2007-2013, ktorej ciele je možné dosiahnuť čerpaním štrukturálnych fondov a fondu súdržnosti. Národný strategický referenčný rámec jednotlivých krajín EÚ. Kohézne politiky jednotlivých štátov Vyšehradskej štvorky (V4).