FRONTEX a jeho role v ochraně hranic EU - Hrabálek, Martin
Problematika ochrany hraníc v Európskej únii. Vývoj Európskej agentúry pre riadenie operatívnej spolupráce na vonkajších hraniciach (FRONTEX). Miera kompetencie agentúry v EÚ. Vývoj a logika ochrany vonkajších hraníc EÚ.