Postavenie interného auditu a controllingu v slovenských podnikoch - Jurových, Matúš
Súčasný stav a trendy v oblastiach interného auditu a kontrolingu na Slovensku. Organizačné zaradenie a štruktúra útvarov interného auditu a kontrolingu. Personálne zabezpečenie interného auditu a kontrolingu. Výsledky výskumu.