Ex-post assessment of the global european strategy - Fojtíková, Lenka
Obchodná politika a obchodná stratégia Európskej únie. Prioritné oblasti obchodnej stratégie EÚ v rokoch 2006-2010 a vývoj obchodu s tovarom v EÚ počas tohto obdobia. Dlhodobé trendy vo svetovej ekonomike ako faktor ovplyvňujúci obchodnú politiku EÚ.