Zelená pre zelené kancelárie - Chomová, Katarína, 1983-
Tipy ako správne a efektívne nastaviť celý rad procesov pri jednotlivých zariadeniach, na ktorých môže firma ušetriť. Environmentálne správanie zamestnancov a zelené kancelárie.