Bude rola HR business partner dôležitejšia ako rola HR riaditeľa? - Uriga, Ján
Skúsenosti a výkon roly personálneho manažéra. Téma, ktorá sa netýka len veľkých spoločností, ale má svoje opodstatnenie aj pri menších subjektoch. Kategórie roly HR business partnera.