Slobodu a šťastie máme v DNA - Fričová, Lucia
Kniha The happy manifesto (Šťastný manifest) autora Henryho Stewarta, ktorého podľa prieskumu Guru radar of thinkers zaradili medzi 50 najvplyvnejších ľudí sveta. Účasť autora na Medzinárodnej konferencii o zodpovednom podnikaní v Bratislave. Ako funguje šťastná firma. Spokojní ľudia. Dôvera a transparentnosť voči zamestnancom. Vyváženie osobného a pracovného života. Názory českého propagátora slobody v práci Tomáša Hajzlera na spôsoby riadenia a organizácie firiem.