Následná revízia IFRS 8 – Prevádzkové segmenty - Ješš, Michal, 1986-
Rada pre Medzinárodné účtovné štandardy (IASB) začala verejnú časť preskúmania IFRS 8 – Prevádzkové segmenty vydaním informácie o poskytnutí informácií o vplyve aplikácie štandardu. IASB sa týmto spôsobom snaží získať informácie o tom, či aplikácia štandardu je správna, ale aj o ďalších praktických informáciách súvisiacich s cieľom štandardu a nákladmi spojenými s aplikáciou tohto štandardu.