Aplikácia IFRS pre malé a stredné podniky v mikro podnikoch - Ješš, Michal, 1986-
Rada pre medzinárodné účtové štandardy (IASB) spolu s Implementačnou skupinou pre malé a stredné podniky (SMEIG) plánujú vydať príručku pre aplikáciu IFRS pre malé a stredné podniky v rámci mikro podnikov.