Efektivní týmová spolupráce - Šlapalová Čempelová, Zuzana
Správne zostavený tím ako podmienka pre optimálny výkon. Tímové úlohy: mysliteľ-inovátor, vyhľadávač zdrojov a príležitostí, koordinátor, formovač, kontrolór-vyhodnocovač, tímový hráč, realizátor, doťahovač, špecialista. Maximalizácia tímového potenciálu.