Adaptační proces od formality k přínosu - Tejnorová, Jitka
Adaptačný proces (onboarding) - systém začlenenia nových zamestnancov do spoločnosti. Nástroje adaptačného procesu. Výsledky výskumu, podľa ktorého má adaptačný proces nastavený 88 percent skúmaných podnikov. Príklady z praxe o tom, ako vyzerá podpora zo strany vedenia. Úloha personálneho oddelenia v adaptácii nových zamestnancov. Najčastejšie metódy adaptačného procesu.