Zápočtový list po novele zákoníku práce - Jouza, Ladislav
Novela zákonníka práce č. 365/2011 Zb. s účinnosťou od 1. januára 2012 rozšírila povinnosť zamestnávateľov vyhotoviť potvrdenie o zamestnaní (zápočtový list) aj v prípade, ak zamestnanec pracoval na dohodu o vykonaní práce. Zamestnávateľ je povinný vydať dané potvrdenie pri skončení uvedeného pracovno-právneho vzťahu.