Koncepty a všeobecné princípy podľa IFRS pre malé a stredné podniky v porovnaní s US GAAP - Ješš, Michal, 1986-
Rozdiel medzi štandardami IFRS pre malé a stredné podniky a US GAAP v oblasti vykazovania, oceňovania a zverejňovania informácií o majetku, záväzkoch, nákladoch a výnosoch.