Etický kódex zamestnanca vo verejnej službe - Mičudová, Tatiana
Etické kódexy, ktoré príjmajú zamestnávatelia pôsobiaci v tzv. verejnej službe (hlavne obce a mestá) a ktoré upravujú pravidlá správania sa zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.