Zrušenie príspevkovej organizácie - Soldán, Artúr
Problematika zriaďovania, zmeny a zrušenia rozpočtových a príspevkových organizácií podľa zákona č. 523/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p.