Prezentácia účtovnej závierky podľa IFRS pre malé a stredné podniky verné zobrazenie účtovnej závierky - Ješš, Michal, 1986-
Podmienky pre prezentáciu účtovnej závierky, ako sú uvedené v IFRS pre malé a stredné podniky. Verné zobrazenie účtovnej závierky.