Paušál na dopravné jako prostředek daňové optimalizace - Drbohlav, Josef
Optimalizácia daňovej povinnosti prostredníctvom uplatnenia paušálnych výdavkov na dopravu. Paušálne výdavky na dopravu a DPH, krátenie paušálu a ostatných výdavkov, daňová úľava. Podmienky použitia paušálnych výdavkov na dopravu.