Byznys v Africe: netušené možnosti - Havlíček, Karel
Juhoafrická republika - vyspelá krajina s nerastným bohatstvom, avšak nebezpečná a politicky nevyspytateľná. Pre podnikateľov - najvýznamnejšia africká krajina s nevídanými možnosťami. Investičný a obchodný boom v Južnej Afrike. Silné stránky Juhoafrickej republiky. Dôvody vysokej vyspelosti a otvorenosti regiónu. Nerastné bohatstvo a klíma. Ekonomicko-politická (ne)vyváženosť. Problém kriminality. Izolovanosť krajiny.