Tajomstvo dlhodobo pretrvávajúcich firiem - Priečková, Katarína, 1983-
Firmy, ktoré dokázali prežiť viac ako päťdesiat ba až sto rokov. Dlhovekosť v podnikaní. Trhová a interná flexibilita a pôvodný strategický zámer. Životopis niektorých najstarších firiem.