Jak pracovat s talenty - Petrová, Hana
Efektívna príprava budúcej generácie lídrov založená na troch aktivitách: stanovenie jasných strategických priorít, starostlivý výber vysoko schopných kandidátov a príprava talentov. Prepojenie programov rozvoja talentov so stratégiou firmy. Starostlivý výber kandidátov. Identifikácia sľubných kandidátov. Rozumná komunikácia. Rozvíjanie a odmeňovanie talentov.