Feministická ekonomie - Sirůček, Pavel
Pojem feministická ekonómia. Korene feministickej ekonómie. Témy feministickej ekonómie. Feministické reflexie ekonomickej vedy. Kritika globálneho kapitalizmu. Feministická budúcnosť ekonomickej vedy.