Nejčastější chyby zjištěné při auditu účetních závěrek - Hula, Jiří
Identifikácia najčastejších chýb a problémov v účtovných závierkach. Popis chýb a uvedenie nástrojov, ktorými sa dá chybám v účtovných závierkach predchádzať.