Ochranná doba v pracovním poměru - Jouza, Ladislav
Povinnosť zamestnávateľov rešpektovať ustanovenia zákonníka práce v oblasti skončenia pracovného pomeru. Dodržovanie zákazu výpovede z pracovného pomeru zamestnancom, ktorí sa nachádzajú v určitých sociálnych a zdravotných situáciách. Pracovná neschopnosť, materstvo, tehotenstvo a výpoveď z pracovného pomeru. Ochrana zamestnancov vo verejnej funkcii.