Prispôsobte marketing zákazníkovi - Haruštiaková, Zuzana
Ťažisko marketingovej kampane sa presúva od masových médií ku komunite, medzi ľudí a jednotlivcov. Klasické marketingové médiá sú len dobrým doplnkom marketingových aktivít. Implementácia a zapojenie sa do víru sociálnych sietí. Najlepšie miesto na osobnú komunikáciu.