Priveľa dát, primálo zdravého rozumu - Molnárová, Bronislava
Odporúčania Avinasha Kaushika o tom, čo a ako merať na sociálnych sieťach. Kľúčové ukazovatele výkonnosti KPI - Key Performance Indicators. Analytika digitálneho marketingu.