Potenciální dopady nové bankovní regulace na bankovní sektor v České republice - Pavlík, Zdeněk
Súčasné trendy na finančnom trhu v Českej republike a v Európe. Návrh regulácie finančného systému, konkrétne regulácie bankového systému zo strany medzinárodných inštitúcií smerujúcich k tomu aby sa predišlo možnej neefektivite, s potencionálnym dopadom na bankový sektor v Českej republike.