Vývoj rozdílů úhrnné plodnosti ve státech a regionech západní části Evropské unie v letech 1991-2008 - Kurkin, Roman
Konvergencia demografických charakteristík európskych štátov. Vývoj regionálnej diferenciácie úrovne úhrnnej pôrodnosti v západnej časti Európskej únie na úrovni NUTS 2. Index regionálnej diferenciácie úhrnnej pôrodnosti regiónov NUTS 2 v západnej časti EÚ v rokoch 1991-1993, 1997-1999, 2006-2008. Vplyv štátneho efektu na úroveň úhrnnej pôrodnosti v regiónoch západnej časti EÚ. Vývoj medzištátnej diferenciácie úrovne úhrnnej pôrodnosti v sledovanej oblasti.