Ženy v ekonomii - B.R. Bergmanová a D.N. McCloskeyová - Sirůček, Pavel
Pohľad na dve americké feministky, ekonómky Barbaru Rose Bergmanovú a Deirdre Nansen McCloskeyovú, ich najvýznamnešie publikácie.