Is China catching up? Technological sophistication of chinese export to European union - Vlčková, Jana
Analýza technologického rozvoja a inovácií v produkcii Číny vo vzťahu k vyspelým krajinám (Európa, USA, Japonsko). Pohľad na obdobie 1990 až 2009 z hľadiska obchodu a vývozu do Európskej únie s použitím metódy EXPY index.