Vliv HIV/AIDS na porodnost a plodnost v Jižní Africe - Šustová, Šárka
Južná Afrika (Juhoafrická republika) a začiatky rozšírenia HIV/AIDS v krajine. Vývoj nákazy vírusom HIV v Južnej Afrike. Vplyv HIV/AIDS na pôrodnosť v krajine. Odhadované intenzity pôrodnosti podľa veku, porovnanie HIV+ a HIV- žien v Južnej Afrike v rokoch 1990-2011. Porovnanie intenzity pôrodnosti a podielu žien v reprodukčnom veku používajúcich antikoncepčné prostriedky vo vybraných afrických štátoch, 2000-2008.