Tabulky života jako nástroj analýzy průchodu žáků středním stupněm vzdělání - Šebestík, Libor
Alternatívne prístupy k analýze dát školskej štatistiky - tabuľky života, Markovove reťazce, preferenčný model migrácie. Využitie tabuliek života pri analyzovaní prechádzania žiakov stredným stupňom vzdelávania podľa odborov v školských rokoch 1999/2000 až 2009/2010.