Specifika nástrojů udržení zákazniků na B2B trzích - Hommerová, Dita
Marketing na B2B trhoch a zákazníci. Nástroje udržania zákazníkov na B2B trhoch. Štyri základné typy obchodov v rámci zákazníckeho portfólia na B2B trhoch - dodávateľský obchod, obchod so systémami, obchod so zariadením, obchod s produktami.