Osobitosti školského systému v Japonsku zvláštnosti vzdelávania a výchovy v krajine vychádzajúceho slnka - Soroková, Tatiana
Pohľad na sčasné Japonsko. Školský systém v Japonsku. Štýl Kaizen. Systém MUDA. Japonská rodina a status detí.