Li Ka-šing a jeho zlaté ručičky - Flannery, Russell
Najbohatší muž Ázie, ktorý ovláda Hongkong a drží kľúče k Číne. Jeho firmy postavili každý siedmy dom v Hongkongu, zabezpečujú 70 precent dovozu a vývozu, držia značný podiel na trhu s energiami a mobilnými sieťami. Najprekvapivejšia časť kariéry - nedávne technologické investície, ktoré ho katapultovali medzi internetových vizionárov. Liovo know how nespočíva len v tom, kam investovať, ale aj ako. Pohľad do minulosti.