Rast v čase sekania - Lehuta, Michal
Konsolidácia vs. hospodársky vzostup. Krajiny, ktoré urobia potrebné štrukturálne reformy, majú podľa OECD nádej na vyšší hospodársky rast. Viac ako výdavky štátu potrebuje ekonomika lepšie podnikateľské prostredie.