Nefunkčný tím je tichý zabijak - Chamula, Andrej
Prečo nefunguje tímová spolupráca. Slabé tímy pripravujú firmu o výnosy aj o zisky. Výkonnostný rozdiel medzi zohraným tímom a netrénovanou skupinou môže byť až štvornásobný.