Úpadok podnikateľského subjektu a jeho riešenie - Majcherová, Zuzana
Čo je úpadok podnikateľského subjektu. Dva typy úpadku: platobná neschopnosť a predlženie. Platnosť zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Povinnosť predchádzať úpadku. Úpadok a povinnosť podať návrh na vyhlásenie konkurzu. Reštrukturalizácia ako druhý možný spôsob riešenia úpadku podnikateľského subjektu.