Formulácia dividendovej politiky podniku – východiská - Markovič, Peter, 1974-
Pri finančnom riadení podniku vznikajú popčas roka situácie, keď prepukne konflikt medzi manažérmi a vlastníkmi. Obe strany sledujú svoje motívy. Motívy finančného manažéra. Motívy vlastníka. Prečo a kedy vyplácať dividendu. Modelový príklad.