Executive development programmes - requirements and success factors - Cramer, Tobias
Charakteristika vzdelávacích programov pre vedúcich pracovníkov a výkonných manažérov. Súčasná situácia vo svete v oblasti vzdelávania vedúcich pracovníkov.