Ako získa manažér viac času a "čistú hlavu"? - Véghová, Orsolya
Ako zlepšiť time manažment a znížiť neúnosné množstvo nadčasov. Jeden z najpopulárnejších manažérskych modelov: článok autorov W. Onckena a D. L. Wassa: Na koho pleciach je opica? Opice na pleciach manažéra = problémy. Ako nepreberať zodpovednosť od podriadených. Prenos iniciatívy a zodpovednosti. Princípy starostlivosti o opice.