Personálne zabezpečenie procesu implementácie a používania KMS - Miklošík, Andrej
Implementácia manažmentu znalostí v organizácii je v značnej miere závislá od ochoty pracovníkov zapojiť sa do znalostných aktivít v rámci podniku. Pre úspech manažmentu znalostí je nutné získať podporu väčšiny zamestnancov, a to nielen riadiacich pracovníkov a špecialistov, ale rovnako aj radových zamestnancov.