Skončí sa to ako vždy - Leško, Marián
Slovensko je po Grécku druhou najhoršou krajinou EÚ vo výbere dane z pridanej hodnoty. Podpriemerne fungujúci štát pri výbere DPH si nemôže vyberať, zásadná zmena v tejto oblasti musí byť prioritou vlády.