Faktory úpsešnosti nasadenia KMS - Miklošík, Andrej
Základný princíp KMS je zdieľanie znalostí. Aby mohli byť znalosti zdieľané, musia najprv v systéme existovať, t.j. musí ich niekto zaznamenať a vložiť do systému. Analýza jednotlivých kritických faktorov úspešnosti KMS.